Pierderea zilei

pierderea zilei

Crima a redeschis o rană veche Răspunsul cercetării poate să nu fie foarte încurajator pentru cei care se gândesc la nemurire.

pierderea zilei

Studiul, publicat marti in revista Nature Communications, a fost realizat de cercetători pierderea zilei la Roswell Park Comprehensive Cancer Center din Buffalo, New York, și Gero, o companie de biotehnologie cu sediul în Singapore.

Pierderea zilei de viață a omului depinde de rezistența la orice factor de stres Oamenii de știință au studiat efectele stresului, stilului de viață și ale bolilor cronice asupra vârstei biologice, precum și a rezistenței, care determină cât de repede o persoană revine la normal după ce a răspuns la un factor de stres.

pierderea zilei

Andrei Gudkov, coautor al lucrării. Rezistența corpului, cheia longevității O reducere a rezistenței a fost observată și la persoanele care nu suferă de boli cronice majore. Oamenii de știință spun că pierderea zilei intervenție care nu afectează scăderea rezistenței poate duce doar la o mică creștere a longevității umane.

pierderea zilei

Jeanne Calment, care a murit la vârsta de de ani îndeține recordul oficial de a fi cel mai în vârstă om, scrie ibtime.

Informațiiimportante